El dia 3 de juny abandonem el fondeig de Porto
Cervo per posar rumb a Olbia, el destí del nostre viatge per aquesta part de la
costa oriental de Sardenya. Només sortir, vàrem aconseguir fer la primera
pesca: un varat d’ aproximadament un quilo, que va ser convertit en suquet amb
patates i consumit còmodament en un fondeg ja dins de l’ampli golf, ben senyalitzat el canal d'0entrada i amb un far molt bonic. Hi ha una
àmplia zona de cultiu de mol·luscs, que per aquí son molt gustosos; els solen
fer a la marinera. La ciutat tanca l’espai i atraquem a la Marina di Olbia,
nova i amb molt espai. El seu problema és que està apartada de la ciutat i cal
agafar un taxi que costa 20 euros malgrat que durant el dia disposa d’un bus llançadora.
La zona és molt residencial i al no estar encara en temporada alta desconeixem
com estarà de saturada en ple estiu.
Vàrem disposar d’una mica de temps per recorre
la part històrica de la ciutat (d’uns 70.000 habitants), visitant una bonica
església romànica i fent també una degustació de productes sards, inclosa una
cervesa artesanal. El dia no va donar per més i el Tomás, que regressa ja a
Barcelona, ens va convidar a sopar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario