viernes, 5 de junio de 2015

PORTO CERVO - OLBIA

El dia 3 de juny abandonem el fondeig de Porto Cervo per posar rumb a Olbia, el destí del nostre viatge per aquesta part de la costa oriental de Sardenya. Només sortir, vàrem aconseguir fer la primera pesca: un varat d’ aproximadament un quilo, que va ser convertit en suquet amb patates i consumit còmodament en un fondeg ja dins de l’ampli golf, ben senyalitzat el canal d'0entrada i amb un far molt bonic. Hi ha una àmplia zona de cultiu de mol·luscs, que per aquí son molt gustosos; els solen fer a la marinera. La ciutat tanca l’espai i atraquem a la Marina di Olbia, nova i amb molt espai. El seu problema és que està apartada de la ciutat i cal agafar un taxi que costa 20 euros malgrat que durant el dia disposa d’un bus llançadora. La zona és molt residencial i al no estar encara en temporada alta desconeixem com estarà de saturada en ple estiu.

Vàrem disposar d’una mica de temps per recorre la part històrica de la ciutat (d’uns 70.000 habitants), visitant una bonica església romànica i fent també una degustació de productes sards, inclosa una cervesa artesanal. El dia no va donar per més i el Tomás, que regressa ja a Barcelona, ens va convidar a sopar.







No hay comentarios:

Publicar un comentario