Avui
hem fet una sortida de quatre hores, que ha estat molt tranqui-la, amb vent constant
d’uns 12 nusos, que ens ha permès una velocitat mitja de 5,5 nusos i punta de
6,5 i fins i tot una “trasdutxada”. Hem provat la gènova renovada que ha estat
molt ben reparada, i també el sistema elèctric amb la nova bateria. S’hi estava
tan bé que fàcilment haguéssim seguit fins a Menorca però les responsabilitats
ens ho han impedit. Hem parlat del GS, contents perquè ja tenim el Tripulant
núm. 3 i probablement també el núm. 4 i també hem planificat una sortida aquest
agost per la Costa Brava. Hem menjat uns
entrepans i hem fet una petita innovació culinària: préssec de vinya al vi
negre. He de confessar que he atracat d’una manera poc ortodoxa per culpa del
garbí i de la manca del vaixell del meu estribor, amb ensurt injustificat d’uns
altres veïns. L’Almirante ha proclamat que era resultat del vi del préssec.. no
crec! Però hem rigut molt... Unes 16,5 milles i la tripulació, JF i FV.
Los melocotones al vino son típicos de la Rioja alavesa... la diferencia es que se dejan macerar 24 horas.
ResponderEliminar