lunes, 28 de enero de 2013

BATEIG NÀUTIC FAMILIAR



Una sortida, llargament compromesa, pel bateig nàutic de cinc familiars. Vàrem anar de Badalona fins davant l’hotel Vela (espectacular des del mar), amb un mar que era un plat excepte al passar d’anada per davant del Besòs, quan vàrem fer una bona cenyida amb nusos de fins a 15 nusos. De cop es va tranquil·litzar tot i el mar va quedar com una bassa. Va haver temps per fer un petit vermut amb coca-coles caducades (urgent revisar la despensa!).  Em sembla que s’ho van passar bé, amb ganes de repetir l’estiu. Total unes 10 milles. Tripulació: J, E, S, L, M a més de JF i FV.


domingo, 27 de enero de 2013

A DINAR A MATARÓ !




Continua l’entrenament pel G.S, encara que l’afició a l’esquí ha produït baixes a la tripulació. Sortida de tot el dia, unes 33,5 milles i hem decidit navegar fins a Mataró, atracar còmodament unes hores per cortesia del port i tornar. Hi havia mar de fons perquè de fet la costa de Barcelona era una treva que quedava entre forts vents de tramuntana i a la zona del Ebre. Hem tret les veles, que l’Almirante ha trimat perfectament i és quan hem agafat una velocitat de més de 6 nusos; el vent aparent no ha past de 15. Ha estat un dia d’imatges curioses, que us adjunto. Primer ha calgut fer  gasoil, hem menjat un magnífic dinar (pop a la gallega i truita de la Santa amb pebrots del piquillo), hem creuat una regata, s’ha vist el Montseny darrera la Serralada Litoral, tot el dia ha fet sol encara que també molt fred, ha sortit una lluna plena esplèndida, reflectida al mar. En fir, petites anècdotes mentre hem anat programat tota la feina que resta fins arriba al G.S. L’Almirante no les té totes però espero que vagi guanyant confiança. 










jueves, 3 de enero de 2013

LA PRIMERA DE 2013!



O la primera de 2014-1, com prefereix dir algú. Ha estat una petita sortida, d’un parell d’hores per davant de Badalona i Maresme, amb una forta mar de fons generada per la tramuntana que hi ha a la Costa Brava, que ens ha permet experimentar un petit surfing. Hem tret gènova  i hem parlat molt del G.S. Aquesta serà l’any dels trasllat a Canàries i també de tota la preparació i entrenament. El Almirante ens ha explicat com són les onades de l’Atlàntic i la seva diferència amb les del Mediterrani. Una sortideta que ha servit per fer baixar una mica els dinars d’aquests dies.... Tripulació: JF, MM i FV