domingo, 24 de octubre de 2010

NO TOT SON VELES I VENTS(III)








Una magnifica infraestructura, amb un seguit de viaductes i túnels fins arriba a l'assut de Xerta. La veritat es que a dins dels túnels (un parell de quasi un kilòmetre de llarg) fa basarda. Aquest tren fa funcionar pocs anys i un enfonsament d'un túnel a l'any 1971 va servir d'excusa per tancar el tren, que era “d'ample espanyol”. Menys mal de la utilitat que ara te com a via verda. La propera?








NO TOT SON VELES I VENTS II

















Al mes d'agost ja vaig dir que aquest blog nàutic també acolliria aventures amb bicicleta. El passat 16 d'0ctubre varem fer les vies verdes de la Terra Alta i Baix Ebre, uns 75 km d'anada i tornada. La tornada no dona respir ja que es una pujada continuada, amb poca pendent però que deixa baldat. Aventurers: Miguel, Pepe i Ferran. Amb el vent que feia, sobre tot a dins dels túnels, es podria dir que va estar una aventura en part nàutica. Incloc fotografies de les estacions del recorregut (alguns noms inseparables del record de la batalla de d'Ebre en 1938). Algunes estan totalment abandonades però en canvi un parell estan recuperades. Iambe varem visitar el monestir de la Fontcalda. A mes us incloc un monument suposo que del darrer bitllet despatxat; els que som massa vells recordem aquest format de bitllet de la Renfe, que tan be anaven per jugar amb els tacons de sabates. Com ho feríem ara amb el tros de paperet que donen?

martes, 12 de octubre de 2010

QUIN PAL!


Esperant aquests dies per sortir a navegar i TEMPORAL DE LLEVANT, amb onades de fins a 8 metres a la costa catalana. Que hi farem! Així es la vida d'un capita que encara no esta jubilat!. Ja vindran millors dies...